הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
3 חצילים גדולים קלויים מנוקים (רק התוכן)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע
1/2 כוס טחינה גולמית לבנה (***מתוצרת היונה ניתן למצוא בשווקים)
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן זית
מעט מלח
מים לפי ספיגה
אופן ההכנה
1.במעבד מזון: מעבדים את בשר החציל הטחינה הגולמית בתוספת הלימון כדקה.
מוסיפים את שאר המצרכים (פרט לפטרוזיליה והנענע )
מתחילים בזילוף השמן ומעבדים עד למירקם אחיד ואוורירי מוסיפים מים
בזילוף עד לקבלת המירקם הרצוי
2.מסדרים יפה בצלחת הגשה מקשטים במעט שמן זית פטרוזיליה ונענע
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון