חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה סלומון ביצה ואבוקדו מעשה ידי בית - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסנדביץ האולטימטיבי
טורטיה סלומון ביצה ואבוקדו מעשה ידי בית - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסנדביץ האולטימטיבי
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
6 טורטיות טריות ( ראה מתכון בהמשך")
2 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
6 פרוסות סלמון מעושן משובח
2 בצלים ירוקים שלמים, מנוקים
4 גבעולי כוסברה שלמים
לממרח אבוקדו
2 אבוקדו בשלים, קלופים
½ בצל אדום קצוץ דק
3 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
פלפל ירוק חריף מנוקה, קצוץ דק
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חומרים לטורטיה
4 כוסות קמח
2 כפיות מלח
5 כפות שמן
1 כוס מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
הטורטיה
1. לשים את כל החומרים לבצק גמיש, אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.
מכסיםבניילון נצמד ומניחים לו
לנוח בטמפרטורת החדר כ- 1/2 שעה.
2. מחלקים את הבצק ל- 20 כדורים קטנים ומרדדים על משטח מקומח לעלה
דק ועגול בקוטר 20 ס"מ.
3. מחממים מחבת בלי שמן! וכשהיא חמה מאוד-מאוד מניחים את
הטורטיה.קולים אותה כ- 1/2 דקה מכל צד ומורידים מהאש.
אפשר להכין את כל הטורטיות מראש ולשמור בתנור בחום נמוך, עטופות
בנייר אלומיניום.
השיטה הפשוטה יותר: ממש לפני ההגשה מחממים את הטורטיה במיקרוגל -
10 שניות וזה הכל.
חייבים לחמם את הטורטיה לפני הגלגול או להכין אותה
"על המקום"-אחרתה היא מתייבשת וקשה לעבוד ולגלגל אותה.
הכנת סלט האבוקדו
מועכים את האבוקדו בקערה, מוסיפים בצל קצוץ, שמן זית, מיץ לימון סחוט טרי, פלפל ירוק קצוץ, מלח ופלפל שחור. מערבים ושומרים במקרר בתוך צנצנת.
הכנת הכריך
פורשים את הטורטיות על משטח העבודה. מורחים על כל אחת מהן בנדיבות
מממרח האבוקדו ומניחים מעליו את פרוסות הסלמון המעושן, הביצים הקשות, הבצל הירוק ועלי הכוסברה. מלפפים לגלילה הדוקה מעט.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון