הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקיים
3/4 כוס קולה
5 כפות רוטב סויה
1/3 כוס טיריאקי עם סמסום(של חברת mikee , ניתן להשיג בטיב טעם )
1/2 כף תבלין פילדלפיה
1 כף אבקת מרק קנור
2 כפות דבש
פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר לחץ ,מחממים 3 כפות שמן ומכניסים את העוף . משחימים מעט מכל הצדדים .
מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים וסוגרים את הסיר למשך 30 דקות בישול.
בתום הבישול פותחים את הסיר לאחר 10 דקות ומצמצמים את הנוזלים עד לקבלת רוטב סמיך.
להגיש עם אורז לבו או עם איטריות ביצים מוקפצות בשמן זית.
כמובן, ניתן גם לבשל בסיר רגיל - מאריך את משך הבישול.
שווה לנסות
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון