הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
2 כוסות רוויון
1/2 כוס חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה
1 כפית סודה לשתיה
מעט מלח
קנמון ופלפל אנגלי לפי הטעם.
אופן ההכנה
* טורפים חלמונים + רוויון + חמאה ווניל.
* מערבבים ומנפים את היבשים וטורפים לתוך תערובת החלמונים.
* מקציפים חלבונים ומקפלים לתוך התערובת.
* שופכים בכל פעם כוס מהתערובת למחבת המיוחד, אופים על הכיריים עד שמשחים מעט.
* מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון