הוראות הכנה
מרכיבים
6 ירכי עוף או שוקיים כמספר הסועדים
1 כוס פרורי לחם
1 כף קורנפלור
2 כפיות מרק עוף
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כף אבקת שום
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
1.בשקית ניילון (חזקה)מערבבים את פרורי הלחם , הקורנפלור, מרק עוף,
פפריקה, ושאר התבלינים ומנערים היטב את השקית
2.מכניסים לשקית קרע או ירך עוף שלם משקשקים עד לציפוי מלא של הירך,
מניחים בתבנית פיירקס כל ירך שצופה בפרורים
3.מוסיפים 1/2 מרגרינה, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה בחום 200
מעלות, להסיר את נייר הכסף למשך 10 דקות נוספות בתנור.
מומלץ להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון