חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף אפוי בפרורי לחם קל טעים ומדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטנט קל לא מלכלך וטעים להדהים
עוף אפוי בפרורי לחם קל טעים ומדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטנט קל לא מלכלך וטעים להדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ירכי עוף או שוקיים כמספר הסועדים
1 כוס פרורי לחם
1 כף קורנפלור
2 כפיות מרק עוף
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כף אבקת שום
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
1.בשקית ניילון (חזקה)מערבבים את פרורי הלחם , הקורנפלור, מרק עוף,
פפריקה, ושאר התבלינים ומנערים היטב את השקית
2.מכניסים לשקית קרע או ירך עוף שלם משקשקים עד לציפוי מלא של הירך,
מניחים בתבנית פיירקס כל ירך שצופה בפרורים
3.מוסיפים 1/2 מרגרינה, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה בחום 200
מעלות, להסיר את נייר הכסף למשך 10 דקות נוספות בתנור.
מומלץ להגיש חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון