הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז עגול (ריזוטו)
4 חבילות כוסברה קצוצה דק
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 גבעול כרישה (רק החלק הלבן) חתוך לקוביות קטנות
1/2 ק"ג בשר צוואר או חזה בקר חתוך לקוביות קטנות
100 גרם כבד עוף או ללבות חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס שמן תירס / סויה
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים בקערה גדולה.
2.למלא אל תוך שקיות "קוקי" - לדחוס כמה שיותר, אך להשאיר מרווח בשקית
בגובה 2 אצבעות.
3.להוציא את האוויר מתוך השקית כמה שניתן, ולקשור. מכניסים למים חמים,
מרתיחים וממשיכים הרתחה על אש נמוכה לשלוש שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון