חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גחנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גחנון טעים
גחנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גחנון טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 אבקת אפיה
1 כף מלח
5 כפות סוכר חום
5 כפות שמן+ כ 2 כפות שימון הבצק
3 כוסות מים
1 חבילה מרגרינה או מחמאה רכה
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח .אבקת אפיה .המלח וסוכר.ו 5 כפות שמן והמים
מערבבים ולשים היטב בידיים עד שנוצר בצק
מעבירים למשטח עבודה מקומח ומחלקים את הבצק ל 20 או 13 כדורים תלוי איזה גדול אתם
רוצים נותנים לכדורים לנוח. למשך שעה לאחר מכן פותחים את הבצק או ביד או במערוך
דק ומורחים מרגרינה .ומגלגלים לצורה של גחנון.
מחממים תנור לחום נמוך אופים כל הלילה בחום נמוך
משמנים את סיר הגחנון
מסדרים את הבצק אופים
מגיש: chni
מקור:
שתף את המתכון