הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 אבקת אפיה
1 כף מלח
5 כפות סוכר חום
5 כפות שמן+ כ 2 כפות שימון הבצק
3 כוסות מים
1 חבילה מרגרינה או מחמאה רכה
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח .אבקת אפיה .המלח וסוכר.ו 5 כפות שמן והמים
מערבבים ולשים היטב בידיים עד שנוצר בצק
מעבירים למשטח עבודה מקומח ומחלקים את הבצק ל 20 או 13 כדורים תלוי איזה גדול אתם
רוצים נותנים לכדורים לנוח. למשך שעה לאחר מכן פותחים את הבצק או ביד או במערוך
דק ומורחים מרגרינה .ומגלגלים לצורה של גחנון.
מחממים תנור לחום נמוך אופים כל הלילה בחום נמוך
משמנים את סיר הגחנון
מסדרים את הבצק אופים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון