חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מלא עם עדשים - טעים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבעייה המרכזית באורז חום היא שיש לו טעם חלש יותר מהלבן, ויש לו עוד בעיה שההכנה שלו דורשת טיפה יותר השקעה, אבל אני מצאתי מתכון ואני מיישם אותו עד עצם היום הזה, brשנהנה מכל הייתרונות הבריאותיים של האורז המלא מבלי לגרוע בטעם בכלל ובלי שימוש בשמן והטעם מעולה !!
אורז מלא עם עדשים - טעים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבעייה המרכזית באורז חום היא שיש לו טעם חלש יותר מהלבן, ויש לו עוד בעיה שההכנה שלו דורשת טיפה יותר השקעה, אבל אני מצאתי מתכון ואני מיישם אותו עד עצם היום הזה, brשנהנה מכל הייתרונות הבריאותיים של האורז המלא מבלי לגרוע בטעם בכלל ובלי שימוש בשמן והטעם מעולה !!
הוראות הכנה
מרכיבים
- אורז חום פרסי אורז מלא 200 גרם
- עדשים ירוקים יבשים 200 גרם
- רבע כף פלפל שחור (למי שאוהב יותר חריף להוסיף חצי כף פפריקה חריפה)
כף שטוחה של מלח בישול
כף כורכום
כף פפריקה (למי שהוסיף פפריקה חריפה לא צריך)
- ליטר ו 100 מ"ל מים
אופן ההכנה
לשים את האורז והעדשים בסיר, לשפוך עליהם את המים,
מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה. מכסים עם מכסה ושמים על קירה הכי קטנה ועל האש הכי קטנה שיש במשך 45 דקות . בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון