הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדוך
שיחניים מחצי ראש שום, קלופות
1 עגבנייה רכה, גדולה
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כף רסק עגבניות
חצי כפית הל טחון
1 כף חוויג' למרק
2כפות אבקת מרק עוף
4 חלקי עוף, איזה שאוהבים
שניים וחצי ליטר מים {10 כוסות}
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
1. טוחנים במעבד מזון בצל, שום, עגבנייה, כוסברה ורסק עגבניות, מוסיפים הל, חוויג'
ואבקת מרק.
2. מרתיחים בסיר מתאים את חלקי העוף והמים,ומסלקים את הקצף העכור שצף למעלה.
3. מוסיפים את תערובת הירקות והתבלינים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות.
לגיוון: אפשר להשתמש בקוביות בשר בקר במקום בעוף, ואז לבשל את המרק כשעתיים.
אפשא להכין כמות גדולה מתערובת הירקות והתבלינים {סעיף 1}, ולחלק אותה
לשקיות ולהקפיא. טוב למרקים וכתוספת לבישול ירקות כגון תפוחי אדמה, גזר,
קישואים ועוד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון