הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 יח' תפוח עץ (גרנד)
1 כף קינמון
2 כוסות סוכר (אפשר להפחית ל- 1/2 1 כוסות וגם לשדרג לסוכר חום)
1 כף סוכר (להשריית התפוחים)
2 כוסות קמח
4 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
לחתוך את התפוחים לקוביות
להשרות את התפוחים עם הקינמון וכף הסוכר .
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
להוסיף בהדרגה את הוניל, השמן, אבקת האפיה והקמח ,
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים את התפוחים .
לפזר קצת קינמון וסוכר חום מעל העוגה לקבלת צבע שחום.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון