חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות שניצל עוף ממולא בכבדי עוף ורוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן אמיתי נראה מסובך אבל לא !!! brכדאי להכין לא שגרתי מתאים לארוח וכמובן למשפחה
גלילות שניצל עוף ממולא בכבדי עוף ורוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן אמיתי נראה מסובך אבל לא !!! brכדאי להכין לא שגרתי מתאים לארוח וכמובן למשפחה
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב הפסטו:
3 צרורות עלי בזיליקום
100 גרם צנוברים
4 שיני שום
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שמן זית
למילוי:
300 גרם כבדי עוף
1 כף מלח
20 גרם מרגרינה לטיגון
14-16 עגבניות מיובשות
14–16 חצאי אגוזי מלך
לשניצלים:
1 ק"ג פרוסות חזה עוף
3 ביצים
250 גרם פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
150 גר' מרגרינה לטיגון
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
רוטב הפסטו:
1. מעבדים במעבד מזון את כל החומרים לפסטו מלבד שמן הזית במשך כמה שניות.
2. מוסיפים את השמן בזרזיף דק וממשיכים לעבד עד לקבלת משחה חלקה.
המילוי:
1. ממליחים את כבדי העוף וקולים אותם בגריל עד שהם מבהירים מכל הצדדים.
2. מטגנים את כבדי העוף במרגרינה עד להשחמה יפה.
השניצלים:
1. משטחים את פרוסות השניצלים וחותכים אותם לפסים ארוכים ברוחב 5 ס"מ.
2. מורחים את רוטב הפסטו על כל פס חזה עוף.
3. מניחים בקצה כל רצועת שניצל עגבניה מיובשת, ומעליה מניחים חצי אגוז מלך.
4. מעל העגבניה והאגוז מניחים חתיכת כבד מטוגן. מגלגלים את פסי השניצל
ומקבלים גלילי שניצלים ממולאים.סוגרים באמצעות קיסם שיניים.
5. טורפים את בלילת הביצים בצלחת. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם
עם אבקת מרק העוף.
6. טובלים כל גלילה בבלילת הביצה .
7. מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים את הכל בפירורי לחם. (כדאי להדק קצת
בידיים).
8. מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד
להזהבה יפה משני הצדדים
9. מחממים מעט מהמרגרינה ומהשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד להזהבה
יפה מכל הצדדים.
מגישים בליווי רוטב פסטו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון