חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל ממולא בשר וצנוברים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל ממולא בשר וצנוברים מעדן brב 2 גרסאות brאני אישית אוהב את גירסה 2 שהבשר בה פחות עדין
חציל ממולא בשר וצנוברים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל ממולא בשר וצנוברים מעדן brב 2 גרסאות brאני אישית אוהב את גירסה 2 שהבשר בה פחות עדין
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים מוארכים או 6 חצילים קטניםאישיים(בינוני)
250 ג"ר בשר בקר טחון
250 ג"ר בשר כבש טחון או חזה עוף טחון
100 ג"ר צנוברים קלויים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף פרורי לחם
1 ביצה
1 כף שטוחה מלח
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/2 כף פפריקה מתוקה
קמצוץ ציפורן טחונה
לרוטב
1 בצל קצוץ לרצועות דקות
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שמן
2 עגבניות קלופות וקצוצות
מלח
1/4 כפית סוכר
1 כף גדושה רסק עגבניות
קמצוץ כמון
קמצוץ פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מילוי החציל גירסה א'
1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומניחים בצד לכמחצית השעה
מילוי החציל גירסה ב'
2.במחבת טפלון עם 4 כפות שמן מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר והתבלינים
(ללא הביצה ופרורי הלחם) מטגנים ומפוררים עם שפכטל או כף עץ מוסיפים את
התבלינים וממשיכים לפורר כאשר התערובת משחימה מוסיפים את פרורי הלחם
וממשיכים לפורר מניחים בקערה לקירור לחם החדר לאחר שהתקרר מוסיפים את
הביצה ומערבבים היטב ובמהירות.
3.פרוסים את החציל לאורכו ל 4 לרצועות בעובי 2.5 - 3 ס"מ
4. בעדינות מוציאים את מרכזו כמו חור בביגלה
5. מניחים על קרש חיתוך וממלאים את מרכזו בתערובת (גירסה א' או ב')
6. במחבת טפלון רחבה מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות
ומוסיפם בעזרת כף טיגון את החצילים זה לצד זה מטגנים משני הצדדים כ 2
דקות לצד לסגירה ולקבלת גוון מוזהב
7. בתבנית אלומיניום או בכלי פיירקס מסדרים את החצילים זה לצד זה.
8. במחבת הטפלון עם השמן מוסיפים את כל חומרי הרוטב והתבלינים ומטגנים
עד להוצאת הנוזלים ולצמצומם.
9. שופכים את הרוטב על החצילים ומכניסים לתנור ל כ 30 דקות בחם 180 מעלות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון