חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קורסוני שוקולד נוסח בונזור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לקורסוני שוקולד נוסח בונזור
קורסוני שוקולד נוסח בונזור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לקורסוני שוקולד נוסח בונזור
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
40 גר' שמרים או כף גדושה שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1/4 כוס מים פושרים
לערבב להתפיח 10 דק',עד לתסיסה
4 כוסות קמח
100 גר' מחמאה רכה / או חמאה (עדיף)
1/3 כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 כוס נוזלים פושרים
1 כף תמצית וניל
1/2 כף קליפת לימון מגוררת
1/2 כף קליפת תפוז מגוררת
קורט מלח.
200 גר' מרגרינה רכה.או חמאה (עדיף חמאה)
חומרים למילוי
200 ג"ר שוקולד השחר למריחה
או 250 ג"ר שוקולד ציפס
אופן ההכנה
הוראות הכנה לבצק
1.ללוש בצק מכל החומרים (מלבד 200 גר' מרגרינה).
2.ניתן ללוש במיקסר.עד שהבצק נפרד מהדפנות בקלות.הבצק צריך להיות רך מאוד.
לרדד את הבצק על משטח מקומח עלה בגודל של 40X 40 ,למרוח את המרגרינה
על העלה ולקפל את שני הצדדים אחד על השני ואז מלמעלה למטה.(מעטפה)
3.עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה או 10 דק' בהקפאה.ניתן לשמור את הבצק
עטוף בניילון נצמד כמה ימים במקרר
4.חוזרים על פעולת הקיפול והרידוד פעם נוספת לאחר שהבצק היה שעה .(את
הבצק אין מתפיחים לאחר הכנתו,אלא רק את דברי המאפה המוכנים).
*** לאחר רידודו בפעם השניה ניתן לעשות איתו קוראסונים וכו'
לאחר עיצוב המוצר מניחים להתפחה ואופים
5.פורסים עלה בהבצק חותכים לקוביות מורחים מעט מהשוקולד ומגלגלים
מכיוון השפיץ לכוון השפיץ שממול לקבלת שבלול מניחים בתבנית על נייר
אפיה במרחק מה זה מזה ומתפיחים כשעה מכוסה במגבת בגמר ההתפחה מורחים
מעט חלמון ביצה וזורים למעלה מעט שומשום
מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים עד להזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון