חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפ מלוח מקמח מלא במילויים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפ מקמח מלא מלוח עם מילואים למינהם
קרפ מלוח מקמח מלא במילויים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפ מקמח מלא מלוח עם מילואים למינהם
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
1 כוס חלב
1/2 כוס קמח מלא (שטיבל 8)
1 כף שמן או כף חמאה מומסת
1/2 1 כפיות מלח
קמצוץ סוכר
למילוי
ממרח גבינה מלוחה אספרגוס ובצל ירוק
16 מקלות אספרגוס מקופסא
1/2 קופסא גבינה למריחה 5%
150 ג"ר גבינת פיראוס
חצי כוס בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס גס
מעט מלח גס
אופן ההכנה
שלב א' הכנת הקרפים
1. בקערה מערבבים ביצים, חלב , קמח, שמן ומלח.
2. למחבת משומן, יוצקים כף וחצי מהתערוהת.
3. מזיזים את המחבת מצד לצד, כדי שהבלילה תתפזר
ומטגנים מצד אחד עד שמשחים.
שלב ב' הכנת המילוי
1. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי פרט לאספרגוס
עד לקבלת עיסה אחידה.
2. מסננים את האספרגוס
שלב ג' הכנת הקרפ לאכילה
1. על חלק הקרפ שהשחים מורחים כמות נדיבה של ממרח הגבינות
2. מסדרים בכל קרפ 2 אספרגוסים
3. מקפלים לצורת מעטפה
4. במחבת חמה שנימשכה במעט שמן מטגנים את הקרפ משני צדדיו עד הזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון