הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חלב
2 כפיות סחלב טחון, או 2 כפות עמילן תירס
5-3 כפות סוכר
2 כפיות מי ורדים או מי הדרים
להגשה: קינמון טחון קוקוס טחון פיסטוקים קצוצים
*** ניתן לעשות על בסיס מים במקום חלב
*** להורדת סמיכות להוסיף חצי כוס מים
אופן ההכנה
1. בכוס גדולה ממיסים את אבקת הסחלב או את עמילן התירס בחצי כוס חלב
ומערבבים היטב. מוודאים שאין גושים.
2. את יתרת החלב מרתיחים בסיר בינוני.
3. מוסיפים את התערובת לחלב הרותח וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, עד
שמתקבל מרקם סמיך.
4. מוסיפים סוכר ומי ורדים או מי הדרים.
5. מגישים חם בספלים ומוסיפים קינמון, קוקוס ופיסטוקים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון