חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סחלב" משקה חורפי - מזין ומדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבקת הסחלב המקורית מופקת מפקעת של פרח סחלב. האבקה האמיתי יקרה מאוד, brודי קשה להשיגה.(ניתן להשיגה בגלידת אנדרי ביפו ברח' יפת ) brהחלופה השימושית והנפוצה ביותר היא עמילן התירס מתובל במי ורדים או זוהר br- מי פריחת תפוזים. br br
"סחלב" משקה חורפי - מזין ומדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבקת הסחלב המקורית מופקת מפקעת של פרח סחלב. האבקה האמיתי יקרה מאוד, brודי קשה להשיגה.(ניתן להשיגה בגלידת אנדרי ביפו ברח' יפת ) brהחלופה השימושית והנפוצה ביותר היא עמילן התירס מתובל במי ורדים או זוהר br- מי פריחת תפוזים. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חלב
2 כפיות סחלב טחון, או 2 כפות עמילן תירס
5-3 כפות סוכר
2 כפיות מי ורדים או מי הדרים
להגשה: קינמון טחון קוקוס טחון פיסטוקים קצוצים
*** ניתן לעשות על בסיס מים במקום חלב
*** להורדת סמיכות להוסיף חצי כוס מים
אופן ההכנה
1. בכוס גדולה ממיסים את אבקת הסחלב או את עמילן התירס בחצי כוס חלב
ומערבבים היטב. מוודאים שאין גושים.
2. את יתרת החלב מרתיחים בסיר בינוני.
3. מוסיפים את התערובת לחלב הרותח וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, עד
שמתקבל מרקם סמיך.
4. מוסיפים סוכר ומי ורדים או מי הדרים.
5. מגישים חם בספלים ומוסיפים קינמון, קוקוס ופיסטוקים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון