חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סולת ואגוזים נוסח לימסול " טישפישטי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טיש פיש טיל- עוגת סולת ואגוזים brעוגת ממתק בסגנון יווני מדהימה br
עוגת סולת ואגוזים נוסח לימסול " טישפישטי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טיש פיש טיל- עוגת סולת ואגוזים brעוגת ממתק בסגנון יווני מדהימה br
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
לבצק:
1 כוס שמן
1 כוס מים
1 חבילת מרגרינה (200 גר')
3 כוסות קמח
3 כוסות סולת
1 אבקת אפיה
למילוי:
1 כוס סוכר
1 כף קינמון
חצי כוס שומשום
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1 כוס צנוברים
לסירופ סוכר:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מיץ וסרט קליפה מלימון אחד
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.שמים בסיר את המים, שמן ומרגרינה. מבשלים תוך ערבוב עד שכל החומרים
נמסים ומעורבבים.
2.מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח, הסולת ואבקת האפיה. לשים ומערבבים
לבצק.
3.מרפדים את תבנית התנור במחצית מכמות הבצק לשכבה אחידה.
4.מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בשכבה אחידה על תחתית הבצק.
5.מניחים את שאר הבצק, טלאים טלאים דקים על המילוי, עד שכל המילוי מכוסה
שכבה אחידה של הבצק. מהדקים מעט.
6.בסכין חדה, חותכים מעוינים ברוחב של כ-3 ס"מ.
7.אופים בתנור, בחום של 180 מעלות, כחצי שעה.
בזמן הזה מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כעשרים דקות עד שמתקבל סירופ סמיך. מקררים.
בגמר האפיה, יוצקים אל התבנית החמה את הסירופ הקר, סביב סביב, מניחים להיספג ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון