חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טביחה בל חמס" קדרת עוף / בשר (או כבש) עם חומוס (לקוסקוס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טביחה בל חמס קדרת עוף / בשר (או כבש) עם חומוס (לקוסקוס) br brשווה שווה
"טביחה בל חמס" קדרת עוף / בשר (או כבש) עם חומוס (לקוסקוס)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טביחה בל חמס קדרת עוף / בשר (או כבש) עם חומוס (לקוסקוס) br brשווה שווה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חומוס מושרה למשך הלילה במים קרים
6 כרעיים של עוף או 1 קג' של נתחי כבש
2 בצלים קצוצים גס
5 גבעולים ועלים של סלרי פרוסים
חצי כוס כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
1כפית פפריקה חריפה
1 כף כורכום
כפית קינמון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
6 תפוחי אדמה חתוכים לאורכם לרבעים
אופן ההכנה
1.מסננים את החומוס המושרה ומניחים על משטח העבודה. לוחצים על גרגירי
החומוס עם סיר כבד ו"נוסעים" על החומוס קדימה-אחורה, עד שהם מתקלפים
ונפרדים לשני החלקים. את הקליפות זורקים.
2.שמים את גרגרי החומוס בתחתיתו של סיר רחב. עליהם מניחים את העוף או
הבשר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כחצי שעה.
3.מוסיפים למים את התבלינים, הירקות ותפוחי האדמה. מביאים לרתיחה שוב,
מכסים, ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
4.מגישים עם קוסקוס.
ועם הקוסקוס מגישים טירשי (ראו מתכון נפרד)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון