הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר עגל לצלי, חתוך לקוביות
1 ק"ג בצלים קטנטנים
1/2 כוס שמן זית
2 כוסות יין לבן, יבש
4 עגבניות בינוניות מרוסקות
1 כפית גרגרי פלפל שחור
מלח
קמצוץ סוכר
1/4 כפית ציפורן טחונה
2-3 שיני שום גדולות, קלופות
אופן ההכנה
1.קולפים את הבצלים.אם הבצלים גדולים, פורסים אותם. אם הם קטנטנים-
משאירים בשלמותם.
2.מחממים את השמן בסיר רחב ומשחימים את הבשר והבצלים מכל
הצדדים.מוסיפים את היין הסוכר והעגבניות, ומעט מים לכיסוי
3.מוסיפים תבלינים ושום
4. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש, מכסים ומבשלים שעתיים על אש נמוכה מאד,
או אופים בתנור בחום בינוני -נמוך.(160 מעלות).
בודקים מדי פעם, ואם יש צורך מוסיפים מעט מים רותחים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון