חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט אגסים וקרם שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט אגסים וקרם שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך שקדים:
¼ 1 כוסות קמח
50 גר´ שקדים מולבנים טחונים דק
50 גר´ אבקת סוכר
120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלמון
1 כף מים קרים
קרם שקדים:
100 גר´ חמאה בטמפ´ החדר
½ כוס סוכר
100 גר´ שקדים מולבנים טחונים דק
2 ביצים
½ 1 כפות רום כהה
½ 1 כפות קורנפלור
אגסים:
5 אגסים
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לבצק:
מערבבים את הקמח, השקדים, הסוכר והחמאה במעבד מזון עם להב פלדה,עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלמון ואת המים ומערבבים מעט, רק עד שהחומרים מתחילים להתחבר.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.
לקרם שקדים:
מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים לתערובת קצפתית ובהירה.ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת-אחת.מוסיפים את הרום ואת הקורנפלור ומערבבים.
לאגסים:
מבשלים את הסוכר ואת המים עד לקבלת סירופ סוכר בהיר.קולפים וחוצים את האגסים. מבשלים את האגסים בסירופ הסוכר עד להתרככותם.הרכבת הטארט:מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ.ממלאים את התבנית בקרם שקדים עד מחצית גובהה.מסדרים מעל את האגסים ואופים בתנור שחומם ל160- מעלותלמשך כ35- דקות.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון