הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר
כוס מים
5 כפיות אבקת קקאו
חב' מרגרינה בלי מלח
5 ביצים
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מריר (פרווה)
אופן ההכנה
מחממים בסיר על האש את הסוכר, המים, הקקאו והמרגרינה עד ליצירת תערובת אחידה.
מפרידים את הביצים.
מוסיפים את החלמונים באיטיות לתערובת השוקולד.
מורידים מהתערובת כוס לקרם.
מוסיפים לתערובת את הקמח ואבקת האפיה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים לבתק בתנועות עטיפה.
אופים בחום בינוני כ-45-50 דקות.
לקרם:
מחממים על האש את כוס תערובת השוקולד שהורדנו מקודם ביחד עם 100 גרם שוקולד מריר, עד שהשוקולד נמס לגמרי. שופכים את הקרם על העוגה לאחר שהצטננה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון