חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת "כושי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד קלה להכנה שמתאימה לימי הולדת. brהיתרון שלה הוא בהיותה עוגת פרווה שכוללת גם קרם (טעים!). brמאוד מתאים לשומרי כשרות שמחפשים מתכון לעוגת יומולדת פרווה וגם כעוגת יומולדת לילדים שרגישים לחלב.
עוגת "כושי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד קלה להכנה שמתאימה לימי הולדת. brהיתרון שלה הוא בהיותה עוגת פרווה שכוללת גם קרם (טעים!). brמאוד מתאים לשומרי כשרות שמחפשים מתכון לעוגת יומולדת פרווה וגם כעוגת יומולדת לילדים שרגישים לחלב.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר
כוס מים
5 כפיות אבקת קקאו
חב' מרגרינה בלי מלח
5 ביצים
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מריר (פרווה)
אופן ההכנה
מחממים בסיר על האש את הסוכר, המים, הקקאו והמרגרינה עד ליצירת תערובת אחידה.
מפרידים את הביצים.
מוסיפים את החלמונים באיטיות לתערובת השוקולד.
מורידים מהתערובת כוס לקרם.
מוסיפים לתערובת את הקמח ואבקת האפיה.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים לבתק בתנועות עטיפה.
אופים בחום בינוני כ-45-50 דקות.
לקרם:
מחממים על האש את כוס תערובת השוקולד שהורדנו מקודם ביחד עם 100 גרם שוקולד מריר, עד שהשוקולד נמס לגמרי. שופכים את הקרם על העוגה לאחר שהצטננה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון