חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סנדוויץ/כריך רוסטביף בפוקאצה והכל מעשיה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סנדוויץ רוסטביף קריספי ועשיר בטעמים משהו סופני שווה את ההשקעה
סנדוויץ/כריך רוסטביף בפוקאצה והכל מעשיה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סנדוויץ רוסטביף קריספי ועשיר בטעמים משהו סופני שווה את ההשקעה
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לרוסט ביף:
1.2 - 2 ק"ג סינטה
2 כפות חרדל דיזון
1/2 כוס שמן זית
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף עלי טימין קצוצים דק
1 כף עלי בזיל (ריחן) קצוצים דק
מצרכים לפוקצה: (ניתן לרכוש מוכן)
קמח לחם 1 קג'
מים 600 גר'
חמאה שמן זית 90 גר'
שמרים יבשים 16 גר'
מלח 16 גר'
מצרכים לסנדביץ
200 ג"ר רצועות גמבה מוחמצות (ראה מתכונים)(ניתן לרכוש מוכן)
200 ג"ר רוטב שום או פסטו (ראה מתכונים)(ניתן לרכוש מוכן)
50 ג"ר מיונז או מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
אופן ההכנה
אופן הכנת הרוסטביף:
למישרה
1. מכינים תערובת של כף מלח גס, 2 כפות חרדל דיז'ון, כף עלי טימין קצוצים דק
דק, כך של עלי אורגנו קצוצים דק דק, כף של עלי ריחן קצוצים דק דק, חצי
כוס שמן זית, כף פלפל שחור גרוס, כף שום כתוש. מלטפים גוש סינטה מיושן
(עד 2 ק''ג) ומעסים את הבשר במשך 10 דקות.
2. מניחים במקרר לכל הלילה. למחרת מחממים תנור למקסימום ומכניסים את הגוש
למשך 25 דקות. לאחר מכן מעבירים את התנור למצב של 180 מעלות ל20
דקות.
3. בתום הצליה/אידוי יש לעטוף את גוש הבשר בנייר כסף ולהכניס למקפיא למשך
שעה.
אופן הכנת הסנדויץ':
1. פורשים את הפוקאצ'ה ומורחים את רוטב השום או הפסטו. מניחים שכבה
ראשונה של פרוסות מלפפון חמוץ וגמבה מוחמצת. שכבה שניה של פרוסות
הרוסטביף. סוגרים את שני חלקי הפוקאצ'ה ומניחים בטוסטר חם כשהחלק הישר
כלפי מעלה. את החמאה מניחים במרכז הפוקאצ'ה ונועלים את הטוסטר למשך
מספר דקות עד שהחמאה או המיונית נספגה בסנדוויץ' ונוצרה קליפה קשה
ללחמניה. את טוסט/סנדוויץ' פורשים לשש רצועות ומגישים עם לקט ירקות
ורטבים שונים.
הכנת הפוקצה
1. ללוש את כל החומרים, להוסיף חמאה ומלח בסוף.
לגיוון הבצק ניתן להוסיף 150 גר' אגוזים קצוצים ו- 150 גר'
אגוזים טחונים. וכפית שום כתוש או עשבי תיבול
2. התפחה ראשונה – 45 דקות.
לשטוח את הבצק על תבנית אפיה ולהתפיח 20-30 דקות.
ליצור שקעים על גבי הבצק בעזרת האצבעות.
למרוח בשמן זית, לפזר עשבי תיבול ומלח גס.
3. לאפות בתנור שחומם מראש בטמפ' 200 מעלות צלסיוס במשך
כ- 20-30 דקות במרכז התנור.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון