הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
כקילו וחצי שוק טלה עם העצם
10-12 שיני שום
מרינדה מכוס יין אדום, חצי כוס חומץ, 2-3 כפות חרדל ומעט רוזמרין
2 כפיות מלח גס 5 גרגירי פלפל אנגלי 1 ציפורן מעט פלפל שחור טחון טרי.
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בעזרת סכין חדה יוצרים חריצים בשוק הטלה ומטמינים בתוכם את שיני השום.
2. מורחים את השוק במרינדה ומכניסים למקרר ל 8 שעות חוזרים על תהליך
המריחה מספר פעמים .
3 .מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות לשעתיים וחצי.
4. מגישים עם אורז עם צנוברים או תפוח אדמה אפוי, או ירקות אפויים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון