חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר עם פיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון במקור שייך לגיסתי מירב ואני פשוט העתקתי
צלי בשר עם פיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון במקור שייך לגיסתי מירב ואני פשוט העתקתי
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו רודלת כתף מרכזי
בצל גדול
3 שיני שום
2.5 כפות רסק עגבניות
פטריות בקופסת שימורים
מלח/פלפל
אופן ההכנה
להרתית את הבשר ולשפוך את המים
לטגן את הבצל עם השום ולהוסיף את הבשר לאחר שסונן מהמיים ולטגן אותו מעט
להוסיף מיים עד לכיסוי הבשר להוסיף את הרסק עגבניות , מלח ופלפל ולהביא לרתיחה
להנמיך את האש לבשל כשעתיים, כרבע שעה לפני הסיום להוסיף את הפיטריות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון