הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה (חצי חבילה) סלילים
1 חציל גדול
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן יין
3 עגבניות גדולות ובשלות
2 קישואים
2 כפות שום כתוש
2 כפות עשבי תיבול טריים או מיובשים
מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה , מסננים ומעבירים לקערה.
2. בינתיים קולים את החציל כחצי שעה עד להתרככותו.
3. כשהחציל מוכן מוצאים את תוך החציל , קוצצים דק ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את הקישואים והעגבניות לפיסות קטנות, מקפיצים במחבת ומוספים לקערה.
5. מוסיפים את השום, את עשבי התיבול ומלח לפי הטעם. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון