חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק תפוחים ברוטב תפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בסיסי לפנקייק: brמרכיבים: br===== br20 גר' חמאה br2 ביצים brרבע כוס סוכר (4 כפות) brקורט מלח brכוס קמח brכוס חלב br brאופן הכנה: br====== brמערבבים את כל החומרים, יוצקים כמות קטנה על מחבת (אני משתמש במחבת קטנה), ממתינים שיזהיב, הופכים ושוב יזהיב
פנקייק תפוחים ברוטב תפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בסיסי לפנקייק: brמרכיבים: br===== br20 גר' חמאה br2 ביצים brרבע כוס סוכר (4 כפות) brקורט מלח brכוס קמח brכוס חלב br brאופן הכנה: br====== brמערבבים את כל החומרים, יוצקים כמות קטנה על מחבת (אני משתמש במחבת קטנה), ממתינים שיזהיב, הופכים ושוב יזהיב
הוראות הכנה
מרכיבים
כמות של בלילת פנקייק ל-8 יחידות
4 תפוחי עץ ירוקים קלופים
חצי כפית סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
60 גרם חמאה
1 כפית מיץ לימון
קורט קינמון
אופן ההכנה
1. לחתוך 2 תפוחי גרנד לקוביות קטנות, לטגן מעט במחבת עם ½ כפית סוכר ולהוסיף לבלילת הפנקייק.
2. לטגן כ – 8 לביבות פנקייק.
3. לפרוס את 2 התפוחים שנשארו לפרוסות דקות
4. להמיס את הסוכר החום במחבת ולהוסיף את החמאה ואת הלימון והקינמון. להוסיף את פרוסות התפוחים ולטגן 3-2 דקות.
לשפוך את רוטב התפוחים על לביבות הפנקייק ולהגיש חם.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון