הוראות הכנה
מרכיבים
נתחי פילה דג נסיכת הנילוס (לפי כמה שאתם רוצים)
3 דפי בצק פילו
כף חרדל
שמן
פלפל
שן שום כתושה
מלח
אופן ההכנה
קחו דף פילו אחד תניחו אותו על משטח ישר ותמרחו עליו שמן, תניחו עליו עוד 1 ותמרחו שמן, תניחו את השלישי ועליו שימו קצת שמן גם, תניחו בצד.
קחו חרדל, פלפל, שום ומלח וקצת שמן ותערבבו בקערה, קחו את החתיכות דג ותטבלו אותם בתערובת, תניחו על מחבת עם שמן ותבצעו סגירה (טיגון קצר משני צידי הדג), חזרו לדפי פילו ותחלקו אותם ל- 6 חלקים שווים, תניחו חתיכת דג על אחד מהחלקים ותגלגלו את הדג בתוך הפילו ושימו בתבנית אחרי ששמתם קצת שמן עליה, ככה תעשו עם כל ה- 6 חלקים, חממו תנור לחום של 190 מעלות ותאפו את זה בערך 10 דקות, תוציאו ותכרסמו בכיף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון