הוראות הכנה
מרכיבים
כוס סולת
2/3 כוס סוכר
5 כוסות מים
כף קוקוס טחון
כף קינמון
שליש כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
שופכים את הסולת, את הסוכר ואת הקינמון לסיר, מוסיפים 5 כוסות מים, מבשלים על אש קטנה, מכסים את הסיר ומערבבים מדי פעם.
ממשיכים לבשל ולערבב עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה ולא נוזלית, מוסיפים את האגוזים, מערבבים ומסירים מהאש.
שופכים את התערובת לתבנית, מפזרים למעלה את הקוקוס, מצננים במשך מספר שעות במקרר, ומגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון