הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי אפונה סינית
1 פפאיה
מיץ מ-1/2 לימון קטן
4 כפות שמן זית משובח
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
3 כפות נענע קצוצה
מעט מלח ופלפל שחור דק
אופן ההכנה
ראשית חותכים את הפפאיה לקוביות קטנות.
מכינים בצד קערה עם מי קרח. בסיר קטן מרתיחים מים, ועם רתיחתם חולטים את האפונה הסינית למשך חצי דקה. שולים ומעבירים מיד לקערת מי הקרח.
מערבבים את האפונה הסינית יחד עם קוביות הפפאיה, הנענע הקצוצה, הג'ינג'ר, מיץ הלימון, שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מגישים. בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון