הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים למילוי:
1 אבוקדו בשל
1 לימון טרי או ליים
מלח
2 כפות שמן
1 בצל גדול קלוף וחתוך לטבעות
300 גרם סטייק חתוך לרצועות
1 כפית תבלין קייג'ון או גריל עוף
2 טורטיות (ראה מתכון לטורטיה) או קנוי
צ'אטני (ראה מתכון) או קנוי מכל סוג שהוא
עלי כוסברה טרייה
מצרכים לצאטני:
צ'טני כוסברה ונענע-
צרור גדול של כוסברה טרייה ושטופה היטב.
עלים מחמישה גבעולי נענע טרייה
2 פלפלים ירוקים חריפים
5 שיני שום שלמות
כפית כמון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
כחצי כוס מים
אופן ההכנה
1. מקלפים את האבוקדו ופורסים לרצועות עבות, מעל סוחטים לימון טרי ומעט
מלח.
2. מחממים היטב מחבת פסים ומורחים אותה בכף שמן, מניחים את פרוסות הבצל
לצלייה. את הבשר מושחים בשארית השמן ומתבלים בתבלין הקייג'ון והמלח.
הופכים את הבצל לצד השני לאחר ההשחמה, ומוסיפים את הבשר למחבת
לצריבה עד לדרגת העשייה הרצויה.
3. מורחים את הטורטיות במעט צ'אטני ומסדרים מעל את אצבעות הסטייק, הבצל,
האבוקדו ועלי הכוסברה, ומגלגלים לקבלת סנדוויץ' בצורת גליל פתוח משני
צדיו.
הכנת הצאטני
שמים את כל החומרים במעבד מזון, מפעילים ומרסקים לתערובת ירוקה, די חלקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון