הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם טופו
2 בצלים גדולים
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות סילאן (דבש תמרים) או מולסה מתוקה
50 מ"ל (רבע כוס) יין אדום מתוק
רבע כפית אגוז מוסקט מגורד
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
2. חותכים את הטופו לקוביות, וטוחנים במעבד מזון.
3. מוסיפים למעבד מזון את הבצל המטגן, היין, הסילאן, האגוזים, והתבלינים וטוחנים עד לקבלת לתערובת חלקה ואחידה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון