הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' פסטה צינורות (פאנה) מבושלת אל-דנטה
50 מ"ל שמן זית
אננס טרי
פלפל ירוק
חצי פלפל ירוק חריף
חצי כוס מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס גס
עלי אורגנו טריים
30 גר' צנוברים קלויים
30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1. מערבבים את הפסטה עם מעט שמן זית בקערת הגשה.
2. קולפים את האננס, חוצים לגובה ומרחיקים את הליבה הקשה. פורסים את האננס בעובי ס"מ וחצי וחותכים לקוביות. מוסיפים לקערה.
3.חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מוסיפים לפסטה.
4. פורסים את הפלפל החריף דק מאוד ומוסיפים לסלט. מערבלים את השמן הנותר עם מיץ הלימון, מלח ופלפל, מוסיפים לסלט ומערבבים בעדינות.
5. מקשטים בעלי אורגנו והצנוברים הקלויים, מפזרים מעל גבינה מגוררת, מערבבים ליד השולחן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון