הוראות הכנה
מרכיבים
5 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום כתושות (טיפ: אין צורך לקלף את השיניים, פשוט לכתוש עם הקליפה)
4 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות קטנות
2 כפות רסק עגבניות
1 גזר מגורר דק
½ 1 כפית מלח
פלפל שחור
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כוסות אורז יסמין (אורז ארוך)
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1.מחממים בסיר האורז שלכם את השמן ומזהיבים את הבצל והשום.
2. מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים היטב עד שכל גרגר מצופה בשמן.
3. מוסיפים את הגזר ומטגנים כ 4 דקות. לא שוכחים לבחוש תוך כדי.
4. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות ומערבבים.
5. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים 20 דקות עם מכסה על להבה נמוכה מאד.
6. מכבים את האש ומחכים כ 10 דקות. אסור להציץ מתאפקים ולא מרימים את המכסה.
7. מוסיפים את קוביות העגבניות והעשבים, מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון