חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדות בצק עלים עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה טעימה וחגיגית
רולדות בצק עלים עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה טעימה וחגיגית
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים(אני משתמשת בבצק פילאס)
500 גר' בשר טחון-עדיף מעורב עם כבש
2 בצלים קצוצים
מלח,פלפל,פפריקה מתוקה,כמון.
חלמון ביצה, סומסום
לרוטב:
שקית קטנה רוטב פטריות או כף אב' אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לטגן הבצלים עד להזהבה, להוסיף הבשר ולפורר היטב תוך כדי הטיגון עד לשינוי צבעו
להוסיף התבלינים לערבב יחד עוד דקותיים , להוריד מהאש ולקרר.
לפרוס הבצק למלבן ברוחב 15 סמ'(3 כאלה)להניח ממלית הבשר עם כף על חציו הרחוק של
הבצק לכל אורכו ולקפל את החצי הנקי מעליו. להדק היטב את כל הפתחים.להניח בתבנית של
התנור על נייר אפייה למרוח בחלמון ביצה ולפזר סומסום,לחורר עם חוד של סכין בדפיקות
קלות 3 4 חורים לאורך ולהכניס לתנור, חום 180 כחצי שעה עד להשחמה.
במחבת שבה הכננו את המלית לשים את רוטב הפטריות וכוס מים ולבשל תוך ערבוב עד להסמכה.
לחתוך המאפה למנות ולהגיש עם רוטב מעל. בתיאבון!
מגיש: shushki
מקור:
שתף את המתכון