חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פלפלים צהובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פלפלים צהובים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים צהובים (החלק הצהוב בלבד)
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
שמן זית לאידוי
ציר עוף
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט מגורד
עלי כוסברה מטוגנים לעיטור
אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם השמן ומאדים את הבצל עד לקבלת צבע חום-זהוב, מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד כ-5 דקות. מוסיפים נוזל עוף עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים ללא כיסוי עד לריכוך תפוחי האדמה, מסננים את התוכן וטוחנים במעבד מזון. מסננים שוב דרך מסננת דקה ומוסיפים מהנוזל לפי הצורך, מביאים לרתיחה.
3. מתבלים במלח , פלפל ואגוז מוסקט, ומגישים חם, עם טפטוף של שמן זית וכוסברה מטוגנת.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון