הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים צהובים (החלק הצהוב בלבד)
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
שמן זית לאידוי
ציר עוף
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט מגורד
עלי כוסברה מטוגנים לעיטור
אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם השמן ומאדים את הבצל עד לקבלת צבע חום-זהוב, מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד כ-5 דקות. מוסיפים נוזל עוף עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים ללא כיסוי עד לריכוך תפוחי האדמה, מסננים את התוכן וטוחנים במעבד מזון. מסננים שוב דרך מסננת דקה ומוסיפים מהנוזל לפי הצורך, מביאים לרתיחה.
3. מתבלים במלח , פלפל ואגוז מוסקט, ומגישים חם, עם טפטוף של שמן זית וכוסברה מטוגנת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון