חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות גבינת עזים מטוגנות ברוטב פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות גבינת עזים מטוגנות ברוטב פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' גבינת עזים
50 ג'ר ממרח פלפלים "קנור דליקטס"
200 גר' עלי ארגולה
50 גר' טאפנד זיתים טבעי "קנור דליקטס"
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף קצח
מלח, פלפל
שמן זית 778 לתיבול
שמן סויה לטיגון
¼ כוס חומץ יין אדום
אופן ההכנה
1. חותכים את הגבינה ל-12 חלקים שווים (במשקל 20 גר' יחידה), יוצרים צורת לביבה ומצפים (כמו שניצל) בקמח, ביצה ופירורי לחם בתוספת מלח, פלפל וגרעיני קצח.
2. בקערת עירבוב מערבבים בעזרת מטרפה את ממרח הפלפלים עם חומץ יין עד קבלת רוטב אחיד.
3. שוטפים ומנקים את עלי הארגולה ומייבשים.
4. להגשה: מתבלים את עלי הארגולה במעט שמן זית, חומץ בן יין אדום, מלח ופלפל ומסדרים סלט קטן במרכז כל צלחת. יוצקים מרוטב הפלפלים על הצלחת סביב הסלט.
5. במחבת רחבה מחממים שמן סויה ומטגנים את הלביבות חצי דקה מכל צד. מעבירים לנייר סופג ומשם לצלחת. מסדרים שלוש לביבות על גבי הרוטב, מקשטים בשלוש כפיות טאפנד זיתים ומגישים מיד.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון