חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חרוטי פורל ורוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה פופולרית במטבח היא פילה פורל ורוד מאודה, כרוך סביב זר אספרגוס טרי. האספרגוס והדג מתובלים בעשבי תיבול, והם עוברים אידוי קצר, שלא נמשך יותר מ-4 דקות. מנה אחרת שעובדת מצוין היא חרוטי פורל ורוד, מאודים במילוי ירקות מוקפצים
חרוטי פורל ורוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה פופולרית במטבח היא פילה פורל ורוד מאודה, כרוך סביב זר אספרגוס טרי. האספרגוס והדג מתובלים בעשבי תיבול, והם עוברים אידוי קצר, שלא נמשך יותר מ-4 דקות. מנה אחרת שעובדת מצוין היא חרוטי פורל ורוד, מאודים במילוי ירקות מוקפצים
הוראות הכנה
מרכיבים
20 דגי פורל מפולטים במשקל 400 גרם
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
למילוי:
3 כפות שום טרי, כתוש
1/2 ק"ג אשלוט פרוסים לרצועות
1/2 כוס ג'ינג'ר טרי, קצוץ גס
1 ק"ג גזר
1 ק"ג קישוא
3 סלסלות נבטים
3 צרורות עירית, חתוכה למקטעים של 5 ס"מ
שמן לטיגון קל
פלפל לבן, סויה, שמן שומשום
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בווק ובתוכו מקפיצים את השאלוט עם השום והג'ינג'ר. מוסיפים גזר ואחריו קישוא, מתבלים בסויה, פלפל לבן ושמן שומשום. מוסיפים את הנבטים, מורידים מהאש ומוסיפים את העירית.
2. מנקזים את הירקות מנוזלים עודפים, בתבנית מחוררת.
3. ממלאים כל פילה דג בירקות ומעמידים בתבנית אפייה בצורת חרוט. אופים 7 דקות באידוי או ב"ביו" (שיטת חימום הקיימת בקומביסטימר משוכלל) בחום של 60 מעלות, למשך 10 דקות. ניתן לאפות 4 דקות ולפני ההגשה להוסיף 5 דקות נוספות.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון