הוראות הכנה
מרכיבים
20 דגי פורל מפולטים במשקל 400 גרם
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
למילוי:
3 כפות שום טרי, כתוש
1/2 ק"ג אשלוט פרוסים לרצועות
1/2 כוס ג'ינג'ר טרי, קצוץ גס
1 ק"ג גזר
1 ק"ג קישוא
3 סלסלות נבטים
3 צרורות עירית, חתוכה למקטעים של 5 ס"מ
שמן לטיגון קל
פלפל לבן, סויה, שמן שומשום
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בווק ובתוכו מקפיצים את השאלוט עם השום והג'ינג'ר. מוסיפים גזר ואחריו קישוא, מתבלים בסויה, פלפל לבן ושמן שומשום. מוסיפים את הנבטים, מורידים מהאש ומוסיפים את העירית.
2. מנקזים את הירקות מנוזלים עודפים, בתבנית מחוררת.
3. ממלאים כל פילה דג בירקות ומעמידים בתבנית אפייה בצורת חרוט. אופים 7 דקות באידוי או ב"ביו" (שיטת חימום הקיימת בקומביסטימר משוכלל) בחום של 60 מעלות, למשך 10 דקות. ניתן לאפות 4 דקות ולפני ההגשה להוסיף 5 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון