חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי טופו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מינימום זמן הכנה (הכל מעובד יחדיו במעבד מזון!) עם תוצאות מפתיעות. הטופו ממלא את מקומם של תפוחי האדמה, והוא מוגש ברוטב עגבניות עם טוויסט אסיאתי.
ניוקי טופו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מינימום זמן הכנה (הכל מעובד יחדיו במעבד מזון!) עם תוצאות מפתיעות. הטופו ממלא את מקומם של תפוחי האדמה, והוא מוגש ברוטב עגבניות עם טוויסט אסיאתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
לניוקי:
420 גרם טופו רך 75 גרם קמח + קמח לקימוח
1 ביצה + 1 חלמון 1
כף מלח
1 כפית סוכר
לרוטב:
1 כף זרעי כוסברה
1 כף זרעי שומר
1/4 כוס שמן בוטנים
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 כף ג’ינג’ר מגורר
1 פלפל צ’ילי אדום טרי
3 שיני שום קצוצות
1/2 כפית מחית שרימפס (לא חובה)
4 עגבניות בשלות גדולות חתוכות לקוביות
1 פחית חלב קוקוס
צרור קטן כוסברה
1 כף סוכר
1 כף מלח
אופן ההכנה
1. מכינים את הניוקי: טוחנים את מרכיבי הניוקי במעבד מזון למחית חלקה.
2. מעבירים לשקית זילוף, ומזלפים רצועות עגולות על משטח מקומח. חותכים לניוקי: מקטעים באורך 2 ס”מ.
3. מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח, מכניסים את הניוקי, ומבשלים עד שהם צפים. מסננים ומקררים במי קרח (אם הרוטב כבר מוכן, אין צורך להכניס למי קרח, אפשר לערבב ישר עם הרוטב).
4. מכינים את הרוטב ומגישים: קולים זרעי כוסברה ושומר במחבת במשך כ-2 דקות. מוסיפים שמן ובצל, ומאדים במשך כ-5 דקות על אש בינונית נמוכה.
5. מפרידים בין העלים לגבעולים של הכוסברה ושומרים בכלים נפרדים.
6. מוסיפים למחבת ג’ינג’ר, צ’ילי, שום ומחית שרימפס, ומאדים עוד כ-2 דקות. מוסיפים עגבניות, חלב קוקוס, גבעולי כוסברה (ללא עלים), סוכר ומלח. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה-בינונית.
7. מוציאים את גבעולי הכוסברה, טוחנים את הרוטב בבלנדר ומסננים.
8. מסננים את הניוקי ומערבבים עם הרוטב.
9. מפזרים מעט עלי כוסברה ומגישים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון