חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל אוסובוקו טלה ומחלטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ל 10 סועדים. הבשר והירקות צריכים להיות חתוכים לגודל של 2 ס"מ.
תבשיל אוסובוקו טלה ומחלטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ל 10 סועדים. הבשר והירקות צריכים להיות חתוכים לגודל של 2 ס"מ.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזר גדול
2 ראש סלרי
צרור סלרי עלים/מנגולד עלים
3 בצל
2 קולורבי
2 לפת
2 תפו"א
5 שיני שום פרוסות.
כרישה
200 גרם כבד בקר
200 גרם ריאות
200 גרם קורנפלור לקימוח
100 סמ"ק שמן קנולה
1 בקבוק יין אדום יבש
1 ליטר מים/נוזל עוף/נוזל בקר
100 גרם רסק עגבניות מלח/פלפל שחור /אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1. לחמם שמן.
2. לקמח את נתחי האוסובוקו ו"לסגור" בשמן מכל הצדדים,להוציא למגש בגובה הנתחים שיכול להיכנס לתנור.
3. באותו סיר עם אותו שמן שבו סגרנו את הבשר לאדות את הירקות לפי סדר קשיות: בצל, שום, גזר, קולרבי, לפת, סלרי, תפו"א, כרישה, כאשר ממתינים כדקה שתיים בין מעבר מירק לירק לבסוף להוסיף את קוביות הכבד והריאות.
4. לתבל ולהוסיף את רסק העגבניות ,לערבב ביחד כ-3 דקות כדי להוציא את החמיצות מהרסק.
5. להוסיף את היין ועוד כ- ליטר נוזל מים/נוזל עוף/נוזל בקר להביא לרתיחה לתבל במלח ופלפל ולטעום.
6. להעביר את כל הנוזל ותכולתו לכלי שבו מונחים הנתחים בצורה עומדת זאת אומרת ניצבים לכלי ולא שוכבים.
7. להניח מעל ניר אפייה ולסגור את הכלי ב2 שכבות של רדיד אלומיניום כך שיהיה אטום לחלוטין.
8. לאפות בחום של 160 מעלות כשעתים וחצי. לפתוח בזהירות כדי לא לקבל כוויה מהאדים שיוצאים החוצה מהכלי .
בהגשה מתאים לשלב פירה תפו"א.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון