חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרייפל ישראלי קיצי בארבעה מרקמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מרשים, שנראה מורכב ומסובך, אך תתפלאו כמה קל ונעים להכין אותו. השכבות, השונות בטעמים ובמרקמים, מבטיחות הפתעה בכל ביס. הצטיידו בכוסות שקופות קטנות - אלה שבצילום הן כוסות לנרות צפים, שאפשר להשיג בכל חנות כלי בית. אפשר להכין את הקינוח בכלי אחד מרכזי וחגיגי
טרייפל ישראלי קיצי בארבעה מרקמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מרשים, שנראה מורכב ומסובך, אך תתפלאו כמה קל ונעים להכין אותו. השכבות, השונות בטעמים ובמרקמים, מבטיחות הפתעה בכל ביס. הצטיידו בכוסות שקופות קטנות - אלה שבצילום הן כוסות לנרות צפים, שאפשר להשיג בכל חנות כלי בית. אפשר להכין את הקינוח בכלי אחד מרכזי וחגיגי
הוראות הכנה
מרכיבים
לג'לי:
1 חבילה ג'לי שקוף
2 כוסות יין מוסקט מתוק
2 מקלות קינמון
2 כוכבי אניס
גרגרים מחצי תרמיל וניל
לקרם גבינה ונענע:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
עלים מ6- ענפי נענע
150 גרם גבינת מסקרפונה 100 גרם אבקת סוכר
לשכבת המרנג:
150-100 גרם נשיקות מרנג קנויות
לקישוט:
פטל אדום טרי
אופן ההכנה
1. מכינים קרם נענע: מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ועלי הנענע. מכבים את הלהבה, מעבירים לכלי נקי ומצננים 4 שעות לפחות.
2. מסננים את השמנת לתוך קערת מיקסר, מוסיפים מסקרפונה ואבקת סוכר ומקציפים בעדינות, עד קבלת קרם סמיך ויציב. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור עד לשימוש.
3. מכינים את הג'לי ואת השכבה הראשונה בכוס: מרתיחים בסיר יין ותבלינים, יוצקים על אבקת ג'לי שקוף ומערבבים.
4. יוצקים שכבה בגובה ס"מ לכוסות ההגשה השקופות, ומעבירים למקרר עד להתייצבות הג'לי. את יתרת הג'לי יוצקים לתבנית שטוחה מרופדת בניילון נצמד ומקפיאים.
5. מסיימים להרכיב ומגישים: מוציאים את הכוסות מהמקרר, ומפוררים מעל כל שכבת ג'לי בכל כוס נשיקות מרנג, כך שיוסיפו עוד כסנטימטר אחד של גובה. יוצקים על הנשיקות שכבת קרם נענע, כמעט עד לשפת הכוס, ומכניסים לקירור לשעתיים.
6. לפני ההגשה משחררים את הג'לי הקפוא מהתבנית, חותכים לקוביות בגודל של 11 ס"מ, מניחים על הקרם ומעטרים בפטל אדום טרי. מגישים מיד.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון