הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנגו בשלים, עדיף מאיה
200 גר' גבינת מרסלן
3 כפות מיץ לימון
1 כף דבש
1 כף ברנדי
1 כפית עלי נענע קצוצים
שמן זית למריחה
אופן ההכנה
1. חותכים את המנגו לשניים לאורכו, חורצים בו קוביות שתי וערב. למרוח בשמן זית את המנגו ולצלות על הגריל או על מחבת פסים 2 דקות.
2. חותכים את הגבינה למשולשים וצורבים בגריל או במחבת עם מעט שמן זית - דקה וחצי מכל צד.
3. מסדרים על צלחת פלח מנגו צרוב, 2 חתיכות גבינה.
4. מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד, מתקנים תיבול במלח אם צריך ומפזרים את הרוטב. מקשטים בעלי נענע טריים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון