חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מנגו צרוב בגריל עם גבינת מרסלן ברוטב נענע-ברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנגו צרוב בגריל עם גבינת מרסלן ברוטב נענע-ברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנגו בשלים, עדיף מאיה
200 גר' גבינת מרסלן
3 כפות מיץ לימון
1 כף דבש
1 כף ברנדי
1 כפית עלי נענע קצוצים
שמן זית למריחה
אופן ההכנה
1. חותכים את המנגו לשניים לאורכו, חורצים בו קוביות שתי וערב. למרוח בשמן זית את המנגו ולצלות על הגריל או על מחבת פסים 2 דקות.
2. חותכים את הגבינה למשולשים וצורבים בגריל או במחבת עם מעט שמן זית - דקה וחצי מכל צד.
3. מסדרים על צלחת פלח מנגו צרוב, 2 חתיכות גבינה.
4. מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד, מתקנים תיבול במלח אם צריך ומפזרים את הרוטב. מקשטים בעלי נענע טריים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון