הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג פטוצ'ני קנור
700 ג'ר פסטו בזיליקום " קנור דליקטס"
150 גר' שמנת מתוקה
לקישוט:
100 גר' צנובר מטוגן
150 גר' פרמז'ן מגורד
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה כ-7 דקות במים רותחים ומומלחים.
2. במקביל מחממים קלות (אין צורך להרתיח) את ממרח הפסטו-בזיליקום יחד עם השמנת במחבת.
3. מסננים את הפסטה המבושלת ומעבירים למחבת. מערבבים היטב ומגישים מיד.
4. ניתן לקשט בפרמזן וצנובר מטוגן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון