חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פופיאט עוף בתוספת פירה כתום ורוטב רוזה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פופיאט עוף בתוספת פירה כתום ורוטב רוזה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 חזה עוף משוטח לשניצל
300 ג"ר מוצרלה בפאלו פרוסה לרצועות
2 תפוחי גראנד סמית פרוסים דק
250 גרם אגוזי קליפורניה
20 גרם חמאה
2 ביצים טרופות
כוס פירורי לחם גסים
שמן עמוק
לפירה:
2 בטטות בינוניות קלופות ופרוסות לקוביות שוות
5 גזרים קלופים ופרוסים לגודל של קוביות הבטטה
200 גרם דלעת נקייה וחתוכה
לרוטב:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
200 סמ"ק רוטב עגבניות בסיסי
אופן ההכנה
1. מקפיצים את התפוחים יחד עם האגוזים בחמאה ומתבלים במעט קינמון , מלח ופלפל. מניחים לקירור. על ניילון הפרדה מניחים את השניצל ועליו את המוצרלה, האגוזים והתפוחים. מגלגלים ומהדקים, מקפיאים למשך חצי שעה.
2. בסיר בינוני עם מים ומלח מבשלים את הבטטות, הגזר והדלעת עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה, מתבלים במוסקט,טימין ומלח,להעשרת הפירה ניתן להוסיף קוביית חמאה.
3. בסיר קטן מחממים את השמנת והרוטב עד להסמכה. מוציאים את הפופיאטים מהמקפיא ומצפים בביצה ופירורי לחם (כמו שניצל). מטגנים עד הזהבה בשמן עמוק ונזהרים מטיגון יתר, אחרת העוף יתייבש.
4. ההגשה- מניחים את הפירה במרכז הצלחת,פורסים את הפופיאט לשלושה אלכסונים, זהירות מהגבינה היא פורצת כמו לבה ! מסביב לפירה את הפופיאט ומעל את הרוטב.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון