חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אק-נאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתות, מקורן בקזחסטן.
אק-נאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתות, מקורן בקזחסטן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמרים יבשים
1/2 2 כוסות מים
4 כוסות קמח
1 כפית מלח
אופן ההכנה
1. ממיסים את השמרים בחצי כוס מים, מוסיפים 2 כפות קמח, מערבבים ומניחים עד שהבלילה תופחת.
2. מערבבים את שארית הקמח והמים, המלח והשמרים עד שנוצר בצק. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בטמפרטורת החדר כ-30 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו. לשים את הבצק, מכסים ומניחים שנית כ-20 דקות. לשים את הבצק בשלישית, מכסים ומניחים שוב כ-20 דקות.
3. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
4. מחלקים את הבצק ל-5 כדורים. מרדדים כל כדור לפיתה דקה במרכז ועבה בשוליים. מניחים בתבנית ואופים כ-7 דקות, עד שהפיתות מזהיבות. מגישים חם.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון