חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה פירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (500 גרם) ספגטי מתוצרת איטלקית
1/2 ק"ג שרימפס קלמארי ומולים (ניתן לקנות תערובת קפואה)
1 כף רוטב מולים (קונים מוכן)
2 שיני שום קלופות ופרוסות
1 עגבניה פרוסה דק
1/2 כוס שמנת מתוקה
שמן זית
חמאה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר כף חמאה וכף שמן זית. מוסיפים הרבה מים ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
2. במחבת, מחממים 2 כפות שמן זית וכך חמאה. מוסיפים את השום והעגבניה ומטגנים במשך 2 דקות.
3. מוסיפים את תערובות פירות הים ומטגנים במשך כ 3-4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ורוטב מולים. מבשלים כ - 5 דקות תוך כדי בחישה.
4. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים במשך 3 דקות.
5. מעבירים את הפסטה לקערות ומוסיפים את הרוטב.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון