הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
קמח תופח קטן
3/4 מרגרינה
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
קילו גבינה לבנה 3% או 5% או 9% לפי הטעם
1 1/2 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לשים בקערה את כל חומרי הבצק וללוש
לקחת 3/4 כמות המבצק ולשטח בתבנית מרובעת גדולה זה בסיס העוגה
את ה1/4 הנותר לשטח בתבנית פשוטה זה לפירורים
להכניס את התבניות לתנור לחום בינוני גבוה עד שהבצק מוכן
כשהבסיס מוכן להוציא ולתת לזה להתקרר
את התבנית השניה בעודה חמה לפורר המזלג את החומר לפירורים קטנים ולתת לזה להתקרר
למילוי
להקציף את 2 מיכלי השמנת מתוקה יחד עם כוס סוכר , לקצף קשה ויציב
בקערה אחרת לשים את הגבינה יחד עם 1/2 כוס סוכר וסוכר הוניל ולערבב היטב
להוסיף את הקצף לתוק הגבינה ולערבב באיטיות
כשהכל מעורבב ושפוך על בסיס העוגה ואח"כ ושפוך מעל האת הפירורים
להכניס למקרר ומשך 12 שעות לפחות
ולהגיש
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון