הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק פאי:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס סוכר
100 גר' מרגרינה/מחמאה
2 חלמונים
למלית:
500 גרם מעדן תמרים וקוקוס
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2 כוס צימוקים (לא חובה)
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
1. לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק פירורים.
2. להפריש כמות של 1 כוס בצק לצורך כיסוי הפאי.
אופן הכנת הפאי:
1. לשמן תבנית פאי עגולה בקוטר 28.
2. לרפד את התבנית בבצק הפאי ולהצמיד לדפנות.
3. למלא במלית.
4. לשטח את כוס הבצק שהפרשנו בצד ולכסות בו את הפאי.
5. לפזר מעל 1-2 כפות סוכר.
6. לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון