חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרפלס שוקולד עדינים עם שברי פיסטוקים בציפוי קקאו מר עם קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרפלס שוקולד עדינים עם שברי פיסטוקים בציפוי קקאו מר עם קינמון brמי בכלל יכול לעמוד בפני הטרפלס
טרפלס שוקולד עדינים עם שברי פיסטוקים בציפוי קקאו מר עם קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרפלס שוקולד עדינים עם שברי פיסטוקים בציפוי קקאו מר עם קינמון brמי בכלל יכול לעמוד בפני הטרפלס
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים להכנת כ-50 טרופים
חצי כוס שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
75 גרם חמאה ללא מלח
3 כפות דבש (לא חובה)
2 כפיות ברנדי
2 כפות ליקר תפוזים
רבע כוס שברי פיסטקים טריים קלויים, לא מומלחים
קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
שליש כוס אבקת קקאו לא ממותקת
1 כף קינמון טחון דק
אופן ההכנה
1.בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמנת עד לנקודת הרתיחה כמעט.
(לא נותנים לשמנת לרתוח או לגלוש).
2.מסירים את הסיר מהאש ושוברים פנימה את השוקולד.בוחשים עד שהשוקולד
נמס לחלוטין.
3.מוסיפים פנימה את החמאה בקוביות קטנות.
4.בוחשים פנימה את הדבש והליקר.
5.מגררים מעל את קליפת התפוז ומוסיפים את שברי הפיסטקים.
***מכסים את הכלי ומקררים למשך 45 דקות, לפחות.
6.בעזרת שתי כפיות (או בידיים נקיות) מכינים כדורים קטנים בקוטר של כ-4 ס"מ.
7.מגלגלים את הכדורים בתערובת של הקקאו עם הקינמון ומניחים כל ממתק בגביע
נייר אישי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון