הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
3 כפיות אבקת קפה נמס
3 כפיות אבקת אפייה
קמצוץ מלח
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס חלב
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית שקעים.
2. בקערה א' מערבבים את כל ההחומרים היבשים. בקערה ב' טורפים את כל הרטובים. מאחדים את שתי התערובות ונזהרים שלא לערבב יותר מדי. מוסיפים שוקולד ומערבבים ערבוב אחרון.
3. ממלאים את השקעים עד לשלושת-רבעי הגובה ואופים כ-15 דקות, עד שהמאפינס תפוחים ושחומים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון