הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים מחולקים
250 גר זיתי קאלאמטה
4 פלפלים אדומים חתוכים לשמיניות
2 עגבניות גדולות ובשלות, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
2 בצלים סגולים קצוצים דק
כוס שמן זית
כוס יין אדום
1/2 כוס מים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
קמצוץ תימין
אופן ההכנה
1.מחממים את שמן הזית בסיר, ומטגנים היטב את חלקי העוף כ 10 דקות עד השחמה
מלאה.
2.מוסיפים את הבצל הקצוץ הזיתים והפלפלים תוך כדי בחישה.
3.מוסיפים את היין האדום ומבשלים מספר דקות.
4.מוסיפים את העגבניות, התימין והמים, מכסים ומבשלים שעה.
5.מסירים מכסה, מתבלים, ומצמצמים נוזלים עד לרמת רוטב סמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון