חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף (כרעיים) ברוטב יין זיתי קאלאמטה ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף (כרעיים) ברוטב יין זיתי קאלאמטה ופלפל אדום
עוף (כרעיים) ברוטב יין זיתי קאלאמטה ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף (כרעיים) ברוטב יין זיתי קאלאמטה ופלפל אדום
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים מחולקים
250 גר’ זיתי קאלאמטה
4 פלפלים אדומים חתוכים לשמיניות
2 עגבניות גדולות ובשלות, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
2 בצלים סגולים קצוצים דק
כוס שמן זית
כוס יין אדום
1/2 כוס מים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
קמצוץ תימין
אופן ההכנה
1.מחממים את שמן הזית בסיר, ומטגנים היטב את חלקי העוף כ 10 דקות עד השחמה
מלאה.
2.מוסיפים את הבצל הקצוץ הזיתים והפלפלים תוך כדי בחישה.
3.מוסיפים את היין האדום ומבשלים מספר דקות.
4.מוסיפים את העגבניות, התימין והמים, מכסים ומבשלים שעה.
5.מסירים מכסה, מתבלים, ומצמצמים נוזלים עד לרמת רוטב סמיך.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון