הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה משי סגולה
1 חסה משי ירוקה
1 חופן עלי ארוגולה
1 חסה ערבית קטנה
1 תפוח עץ אדום גדול, שטוף היטב וקצוץ לפלחים או קוביות
1/2 1 כוס עלי כוסברה טריים, שטופים ומיובשים
1/2 כוס תמרים קצוצים
לרוטב:
4 כפות שמן זית
2 כפיות (או יותר) חומץ בלסמי
מיץ מלימון אחד ( לא הכרחי)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. שוטפים את עלי החסה, מייבשים היטב, עוטפים במגבת ומקררים עד למועד הגשה. לפני ההגשה, קורעים לחתיכות ושמים בקערה.
2. מערבבים פנימה תפוח עץ, כוסברה ותמרים, בצנצנת עם מכסה, מנערים יחד שמן, חומץ, מיץ לימון, מלח ופלפל, יוצקים על הסלט ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון